Здравеите, дайте идея как да отключа 155-та. Тук в Монтана ключарите са надъхани и ми искат 30лв. само да ми отворят колата. Има ли някъкв вариант да я отворя аз?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отключване
Collapse
X
-
курс "Как да крадем автомобил възпитано"
Добра тема за обсъждане
П.П. Май единствения ти начин ако нямаш ключ или централно с дистанционно си остава ключаря.
Спомням си че веднъж на типото ми бях правил един опит. Заключих го /но при отворен капак на двигателя/ и след като махнах акумулатора задна дясно врата се отключи сама.Може би няква защита на централното ама на Алфата не съм пробвал.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от ivancvetkov1 Покажи съобщениеОказа се доста лесноОтне ми не повече от 2-3 минути. Без никакви последствия за колата.
ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от ivancvetkov1 Покажи съобщениеНяма проблем, но понеже някои хора мислят че това е тема за "как да крадем възпитано автомобили", ако някой попадне в такава ситуация да ми пишеALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениекак и от къде ще ти пище от улицате дето се е заключил и се вайка какво да прави ли?ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от ivancvetkov1 Покажи съобщениеНяма проблем, но понеже някои хора мислят че това е тема за "как да крадем възпитано автомобили", ако някой попадне в такава ситуация да ми пишеПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment